Nieuws

Wijnclub Juichwijnen van start!


PLOP

Yes! Ontkurk de flessen want www.juichwijnen.nl is live!

Na jarenlang dromen, verwezenlijken wij ons beste idee: Juichwijnen. Dat betekent dat je vanaf nu lid kunt worden en mee kunt doen aan dit concept.
Wat Juichwijnen precies is, wat je van ons mag verwachten en wat het inhoudt om lid te worden lees je uiteraard uitgebreid op onze website.

In het kort komt het erop neer dat jij vanaf nu deelgenoot kan worden van rechtstreekse inkoop bij wijnproducenten. Hierdoor profiteer je van de meest gunstige prijzen en koop je kwaliteitswijnen die met veel zorg en passie gemaakt zijn. Juichwijnen komen over het algemeen van familiebedrijven met een beperkte productie, aan het roer staat de nieuwe generatie en duurzaamheid is een pre.

Wij presenteren namens hen een selectie van 4 tot 6 fantastische wijnen per jaargetijde, en als je daar warm voor loopt kun je ze bij ons bestellen. Vervolgens nodigen wij je uit die wijn in ontvangst te komen nemen tijdens een wijnmeeting, waarbij aan alles is gedacht: bijpassende gerechtjes, muziek, verhalen, workshops en natuurlijk wijn...

De eerste selectie: najaar 2020, staat online. Lees gerust de uitgebreide beschrijving per wijn en maak je keuze! We zien je graag tijdens de eerste wijnmeeting op zaterdag 10 oktober.

Salut,
Claudia van Dongen &
Jeroen Verdonk

PS De bestelperiode voor het najaar 2020 loopt van 2 tot 23 september. Daarna gaan wij aan de slag om de wijn naar Nederland te halen. Laat je kans dus niet schieten en bestel op tijd!

Share our website

Like Wijnadviesbureau Claudia van Dongen

Quicklinks

Facebook

Nieuwsbrief