Nieuws

Wereldwijd B2B wijnplatform Vinexion


Na 30 jaar ervaring in de wijnbranche en een jaar voorbereiding is medio januari 2020 het B2B platform Vinexion in 6 talen gelanceerd. 
Het doel van Vinexion is om het speelveld gelijk te maken voor alle wijnproducenten en importeurs, groot of klein, bij de (voor)selectie van potentiele partners. Middels een effectief ‘search&match’ systeem kunnen partners gevonden worden die aan de gewenste filosofie en profiel voldoen en die vrij zijn voor de markt. 

Via een interne chatfunctie kan er zonder taalbarrière met elkaar gecommuniceerd worden en kunnen verdere afspraken gemaakt worden. Zeer effectief om inkoop-, verkoopreizen of beurzen beter voor te bereiden, of in de huidige onzekere tijd vanwege het coronavirus COVID-19 toch in contact te komen met de juiste producenten of importeurs. 
Vinexion is een onafhankelijk service voor de wijnmarkt met als doel waarde toevoegen zonder deel te nemen aan de daadwerkelijke wijnhandel. 

Afgelopen maand is - na de try-out in januari - een grote groep wijnproducenten en importeurs wereldwijd benaderd. Momenteel zijn er zo’n 2500 bezoekers per week op het platform en hebben zich reeds ruim 1400 members uit 60 landen ingeschreven. De verwachting is dat het aantal members snel verder zal groeien. 

Het team van Vinexion bestaat uit: Claudia van Dongen en Mark Haans (oprichters), Pepe van Herpen (backoffice en klantenservice) en Stijn Derks (backoffice en analist). 
Op de homepagina www.vinexion.com  staat een beschrijving van de service en een introductievideo waarin wordt uitgelegd hoe het platform werkt. 
Het lidmaatschap is voor wijnimporteurs gratis.
 
Vinexion - Connecting Wine People
Share our website

Like Wijnadviesbureau Claudia van Dongen

Quicklinks

Facebook

Nieuwsbrief